Bellen met een online marketing expert?

Ontdek in een gratis 1-op-1 marketing consult hoe jij jouw marketing strategie kunt verbeteren.

G

Ben jij bereid om serieuze stappen te zetten en jouw marketing naar het volgende niveau te tillen?

automatiseer je marketingAutomatiseer je marketing.

Scoor hoger in Google.

genereer eenvoudig meer leadsGenereer eenvoudig meer leads.

zet bezoekers om tot betalende klantenZet leads om tot betalende klanten.

positioneer jezelf als expert in jouw vakgebiedPositioneer jezelf als expert in je vakgebied.

Maak van je website een marketingmachine.

We hebben met onze klanten al vele online marketing doelen bereikt. Samen gaan we die van jou ook bereiken!

Wil jij ook een effectievere marketing strategie zodat je met minder moeite meer leads genereert en meer tijd overhoud voor andere werkzaamheden in je business?

 

We weten het allemaal, wij als ondernemers zijn vaak voor van alles in onze business verantwoordelijk. Hierdoor krijgen sommige onderdelen van onze business soms niet de aandacht die ze nodig hebben. Een hiervan is marketing en lead generatie. Vaak zorgt dit ervoor dat we ons ineens realiseren als het met de opdrachten iets rustiger wordt dat we wel nieuwe klanten nodig hebben om een winstgevend bedrijf te behouden. Ineens slaat de paniek toe en gaan we als een bezetene op zoek naar nieuwe opdrachtgevers.

 

En dat is jammer… want wist je dat er een systeem is dat 24/7 leads voor je business kan genereren?

 

Mijn naam is Michel Tempel, eigenaar van, en de drijvende kracht achter meeronlineresultaat.nl. Sinds geruime tijd leer ik  aan ZZP- en MKB dienstverleners hoe ze meer leads kunnen genereren door slim gebruik te maken van online marketing.. Het is mijn missie om online marketing voor iedere ondernemer, groot of klein, betaalbaar en toegankelijk te maken en ze hierbij te ontzorgen.

 

Ik kan jou precies uitleggen hoe jij zo’n systeem kunt opzetten. Benieuwd?…

” Ik was in het begin best een beetje sceptisch toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Michel en Meeronlineresultaat.. zouden ze me echt kunnen helpen?, dacht ik. Echter was mijn scepsis snel verdwenen toen ik merkte dat ze zo ontzettend vol passie zijn voor het marketing vak, en bereid zijn om je ook echt te helpen jouw doelen te bereiken op online marketinggebied. De kennis die ze hebben is ontzettend waardevol voor diensten aanbiedende ondernemers. Ik zou echt eens met ze gaan praten. Het zijn mijn marketingtoppers !! ”.

-Dylan

” Meeronlineresultaat heeft mij geholpen gigantische sprongen met mijn bedrijf te maken. Door de tips en adviezen die ik van hen gekregen heb toe te passen, is het aantal bezoekers op mijn website gestegen en krijg ik elke dag nieuwe offerteaanvragen binnen ”.

 

-Marga

gratis marketing consult nadelen

Herken jij jezelf hierin?

 

cm rood vierkant  Je verspilt vreselijk veel tijd met het vinden van potentiële opdrachtgevers en het genereren van leads omdat je hier geen duidelijk systeem voor hebt.

cm rood vierkant  Je merkt dat jouw potentiële opdrachtgever zich steeds meer op het internet bevindt, waardoor het voor jou lastiger wordt om hem met je gewone marketing te bereiken.

cm rood vierkant  Je denkt: er is zoveel te leren over (online) marketing en ik weet niet waar ik moet beginnen…. daarom ga ik me er maar niet mee bezig houden en blijf ik doorgaan op de ”oude vertrouwde manier”.

cm rood vierkant  Je ziet je website als het visitekaartje van je business….

gratis marketing consult voordelen

De voordelen van een Gratis online marketing consult :

 

cm groen vierkant  Je leert hoe je stap-voor-stap jouw eigen 24/7 lead generatie systeem opzet.

cm groen vierkant  Je kijkt samen met een marketingexpert naar je huidige marketingstrategie en krijgt tips om deze te verbeteren.

cm groen vierkant  Door het toepassen van de tips die je krijgt, ga je snel resultaat zien.

cm groen vierkant  Je kunt al je vragen op online marketing gebied aan een expert stellen.

cm groen vierkant  Je leert hoe je van je website een onuitputtelijke marketing machine maakt.

Hoe gaan wij te werk?

We plannen een afspraak met je in…

Bij het aanmelden vragen we je een hele korte vragenlijst in te vullen. Hierna ontvang je van ons een mailtje met beschikbare data /tijden.

We nemen telefonisch contact met je op…

Op het afgesproken moment om jouw Gratis marketing consult gesprek te voeren.

Tijdens het gesprek…

Kijken we naar de knelpunten waar je tegenaan loopt in je huidige marketing strategie, en leer je hoe je stap-voor-stap een super effectief leadgeneratie systeem opzet.

Ook bespreken we…

Of onze website software / diensten relevant zijn voor jouw business en wat deze voor jou zouden kunnen betekenen.

Je hebt een Game-Plan…

Aan het einde van je consult waarmee je grote stappen kunt gaan maken met je online marketing strategie en het opzetten van jouw eigen lead generatie systeem.

G

Meld je hieronder aan voor je gratis marketing consult !