Online Marketing Advies Voor Dienstverlenende Ondernemers

online marketing advies voor dienstverlenende ondernemers

Online marketing advies voor dienstverlenende ondernemers.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een MKB of ZZP ondernemer in de dienstverlenende sector. Je werkt hard om je bedrijf draaiende te houden, en je weet dat je daarvoor aan marketing moet doen om potentiele opdrachtgevers van jouw bestaan en  dienstenaanbod te laten ervaren.

Je maakt nu gebruik van traditionele marketing methoden zoals telefonische acquisitie, direct marketing , koude acquisitie en je staat regelmatig op beurzen en netwerkborrels.

Al deze methoden heb je uitgeprobeerd, maar eigenlijk hebben ze je weinig nieuwe opdrachtgevers en omzet gebracht.

Ze hebben je zelfs veel meer gekost! Als je denkt aan alle tijd die je erin gestoken hebt om met potentiele opdrachtgevers te praten en ze met je dienstverlening kennis te laten maken….

 

internet marketing advies gesprek

 

Ook heeft het je heel veel geld gekost om elke keer marketing materialen te laten drukken en deze te verdelen met uiteindelijk zeer teleurstellende resultaten.

Het lijkt alleen maar moeilijker te worden om met de traditionele methoden voldoende potentiele opdrachtgevers te bereiken om zo aan nieuwe opdrachten te komen.

Je hebt in het verleden  een website voor je bedrijf laten bouwen , maar je weet niet hoe je deze voor je kunt laten werken..

Je website is toch alleen het (online)visitekaartje van je bedrijf?  Of is er toch een manier om via je website met een grote hoeveelheid mensen die in mijn dienst ge-interesseert zijn in contact te komen?

Had ik nu maar iemand die mij online marketing advies kon geven, denk je…

 

Komen onderstaande situaties je bekend voor?

 

cm groen vierkant Je hebt een dure website laten bouwen, maar deze zorgt er niet voor dat je nieuwe opdrachtgevers krijgt”.

cm rood vierkant Je geeft kapitalen uit aan traditionele marketingmethoden om nieuwe opdrachtgevers te vinden, maar helaas hebben deze methoden tot nu toe nauwelijks resultaat gebracht ’’.

’’Je weet dat het zo niet langer door kan gaan. Je kunt persoonlijk maar een beperkt aantal mensen per dag met je aanbod in aanraking brengen. Je stelt jezelf voor hoe het zou zijn als  een grote hoeveelheid potentiele opdrachtgevers met je aanbod in aanraking zouden komen via je website. Je potentiele opdrachtgever zou dan op zoek zijn naar jou in plaats van andersom. Je vraagt je af wat dit voor een effect op je omzet zou hebben’’.

 

Wacht niet langer en neem nu actie. Zeer binnenkort zul je goed gevonden worden door nieuwe opdrachtgevers die niet wachten kunnen van je dienst gebruik te maken.

Vraag nu een Gratis Online Marketing Advies Strategie Sessie aan. In deze sessie krijg je van ons concrete tips hoe je meer bezoekers naar je website kunt krijgen en hoe je deze bezoekers kunt verleiden om opdrachtgever bij jou te worden.

 

Wat ga je onder andere leren:

*Hoe je meer diensten kunt verkopen met minder moeite…

*Hoe je een bewezen effectieve marketing strategie ontwikkeld…

*Hoe je jezelf positioneert als autoriteit in je vakgebied zodat je concurrentie geen schijn van kans meer heeft…

 

Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats via Skype. Deze online marketing advies sessie is geheel gratis en vrijblijvend en geeft je een goed inzicht hoe je meer succes behaalt met je website. Ook wijzen we je geheel vrijblijvend op onze dienstverlening en hoe je daarmee nog snellere en betere resultaten kunt bereiken.

 

Online marketing advies, een gratis en concreet actieplan voor meer resultaat.

Wij passen de strategieën waarover we jou online marketing advies geven dagelijks zelf op onze website toe. Om te laten zien dat het werkt volgt hier een klein voorbeeld waarbij we binnen een week na het publiceren van deze pagina al in de top 3 zoekresultaten van Google staan op de zoekwoord combinatie: ” online marketing voor dienstverlenende ondernemers”.

online marketingadvies zoekresultaten positie

 

Vraag nu direct jouw gratis Online Marketing Advies Strategie Sessie aan door op onderstaande knop te klikken.!!!

Geen zorgen, je gegevens zijn bij ons 100% veilig !!!

 

 

Michel Tempel

Michel Tempel

Michel Tempel is de drijvende kracht achter meeronlineresultaat.nl  . Met zijn expertise in Internet marketing, SEO, Website optimalisatie en Marketing Psychologie helpt hij dienstverlenende ondernemers om meer diensten te verkopen via hun website.
Snel meer leads genereren?
Je bent er bijna!Waar mogen we hem naartoe sturen?