Over Meeronlineresultaat.nl

Meer Opdrachtgevers Door Effectievere en Kostenbesparende Online Marketing.

Missie

 

 

Meeronlineresultaat.nl is een online marketing platform dat zich richt op ZZP- en MKB dienstverleners.

Hier vind je de laatste en meest actuele tips, trends en technieken op het gebied van online marketing die zorgen dat jij je positioneert als autoriteit in jouw vakgebied, je meer bezoekers op je website krijgt, meer offerteaanvragen binnenkomen en daardoor meer opdrachten en omzet.

 

Meeronlineresultaat.nl is ontstaan uit de frustratie dat het voor kleine en middelgrote ondernemers in de dienstverlenende sector lastig is om zonder marketing kennis voldoende potentiële opdrachtgevers te bereiken voor hun bedrijf.

 

Vaak wordt gedacht dat men alleen maar gebruik kan maken van traditionele marketing methoden of van  betaalde marketingkanalen waarbij de kosten snel kunnen oplopen.

 

Dat is niet juist. Veel beter is het om  gebruik te maken van de voor een ieder van ons beschikbare gratis (of zeer goedkope) online marketing methoden. Precies deze gratis marketing methoden ga je bij ons leren zodat jij succesvoller wordt met jouw bedrijf en meer geld overhoudt voor andere dingen.

 

Dat doe ik enerzijds door het schrijven van interessante blogartikelen vol met tips die jij direct op je online marketing strategie kunt toepassen.

 

Anderzijds heb ik een online community opgericht waar jij met al jouw marketingvragen terecht kunt. Deze zullen dan door mij of de andere community leden beantwoord worden.

 

Daarnaast wordt er elke maand een online training gegeven voor de leden van de community. Hierdoor werk jij stap-voor-stap onder begeleiding van een marketing expert aan een effectieve online marketing strategie voor jouw bedrijf.

 

Waarom doe ik dit??

 

Ik ben voordat ik Meeronlineresultaat.nl heb opgericht al eens ondernemer geweest. Toendertijd had ik echter nog niet de kennis die ik nu heb, en heb uiteindelijk mijn onderneming moeten staken omdat ik heel veel moeite had met het vinden van opdrachtgevers. Ik heb mij toen voorgenomen dat mij dit niet nog een keer zou overkomen.

 

Ik ben mij toen gaan verdiepen in online marketing en ontdekte gaandeweg enorm krachtige technieken om een business onder de aandacht van een potentiële doelgroep te brengen.

 

Ik vond dit zo interessant dat ik besloten heb om mij te richten op het helpen van andere dienstverleners door online marketing voor ons allen toegankelijk en betaalbaar te maken!!

 

Zo is Meeronlineresultaat geboren.

 

Wil jij lid worden van onze community en samen met ons jouw business naar het volgende niveau tillen?

Meer Over MeerOnlineResultaat.nl

Snel meer leads genereren?
Je bent er bijna!Waar mogen we hem naartoe sturen?